top of page

Veel gestelde vragen / FAQ

Is levering, plaatsing en ophaling gratis voor BUMPERBALLEN?

Levering, plaatsing en ophaling zijn NIET gratis. Levering en ophaling kan tegen betaling en op aanvraag gedaan worden. BUMPERBALLEN kunnen in ons centraal magazijn te Sint-Lievens-Houtem worden opgehaald.

Waar gebruik ik best de BUMPERBALLEN?

Gras of zachte ondergrond (type sportzaal) zijn geschikt. De ondergrond moet schoon zijn,  vrij van puntige voorwerpen en stenen.

Welke voorzieningen moet ik treffen voor de BUMPERBALLEN?

Een stopcontact 230V, 16A met aarding.

 

Zijn BUMPERBALLEN veilig?

Neem steeds de veiligheidsregels in acht. Zorg dat er steeds toezicht is door een volwassene. Laat sterk verschillende leeftijdsgroepen niet samen BUMPERBALLEN, maar om de beurt.

Moet ik een extra verzekering afsluiten?

Hoewel onze BUMPERBALLEN veilig zijn indien u de veiligheidsvoorschriften in acht neemt, kan u een ongelukje nooit voor 100% uitsluiten. De huurder is steeds verantwoordelijk voor ongevallen of schade aan de bumperballen. In de meeste gevallen wordt dergelijk risico gedekt door een familiale polis (burgerlijke aansprakelijkheid). Voor meer informatie hierover neemt u best contact op met uw verzekeringsagent. De verhuurder is enkel aansprakelijk voor ongevallen veroorzaakt door defecten aan het verhuurde materiaal. Hiervoor beschikken wij over een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Hoe gebeurt de betaling?

Het volledige bedrag van de gehuurde materialen, aangevuld met de waarborg van €100, moet voor de verhuur voldaan zijn. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Betaling kan contant bij afhaling.

Hoe moet ik de BUMPERBALLEN terug inleveren?

De bumperballen moeten in ordentelijke staat, dus proper en onbeschadigd terug afgeleverd worden. Wanneer de bumperballen vuil zouden zijn moet de huurder er voor zorgen dat ze proper gemaakt worden. Indien dit niet het geval is kan de waarborg ingehouden worden.

bottom of page